Tilaus- ja toimitusehdot

Yleistä palvelusta

Tammer-Isännöinti Oy tuottaa isännöintipalvelua asiakasyrityksinään oleville taloyhtiöille. Asiakirjojen tilaaminen verkkokaupasta on palvelu, jonka kautta Tammer-Isännöinti Oy toimittaa sen isännöimien kohteiden asiakirjoja. Palveluun sovelletaan Isännöintipalveluiden yleisiä sopimusehtoja (ISE 2007), asunto-osakeyhtiölakia ja valtioneuvoston asetusta osakehuoneistojen pinta-alan mittaustavasta ja isännöitsijäntodistuksesta ja osakeyhtiölakia, mikäli tätä lakia sovelletaan yhtiöön, josta asiakirjat tilataan.

Tilaaminen

Asunto-osakeyhtiölain mukaan isännöitsijäntodistuksen tilaamaan on oikeutettu yhtiön osakehuoneistoon hallintaan oikeuttavien osakkeiden omistaja, osakkeita panttauksen nojalla hallussaanpitävä, sekä välitysliike, jolla on voimassa oleva osakkeiden välitystä koskeva myyntitoimeksinato tai osakehuoneiston vuokralle antamista koskeva toimeksianto.

Asiakas sitoutuu jokaisen tilauksen yhteydessä kulloinkin voimassa oleviin tilaus- ja toimitusehtoihin, jotka koskevat toimituksia.

Tilauksen yhteydessä asiakkaan tulee aina ilmoittaa:

  • nimi
  • postiosoite
  • sähköpostiosoite
  • puhelinnumero
  • tilattava asiakirja ja
  • toimitustapa (nouto, sähköposti tai posti).

Asiakkaalle toimitetaan tilauksesta vahvistus asiakkaan ilmoittamaan sähköpostiosoitteeseen.

Hinnat

Toimitettavien asiakirjojen tilaukseen sovellettava hinta on näkyvillä verkkokaupan sivulta, tuoteselostuksen yhteydessä. Hinnat sisältävät arvonlisäveron, mutta eivät toimituskuluja. Palvelu ilmoittaa toimituskulujen suuruuden ennen maksun suorittamista. Sähköpostitoimituksesta ei peritä toimituskuluja.

Maksaminen ja maksupalvelutarjoaja

Tilattujen asiakirjojen maksaminen tapahtuu luottokortilla, pankin verkkomaksulla tai asiakkaalle toimitettavalla laskulla.

Maksunvälityspalvelun toteuttajana ja maksupalveluntarjoajana toimii Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Paytrail Oyj näkyy maksun saajana tiliotteella tai korttilaskulla ja välittää maksun kauppiaalle. Paytrail Oyj:llä on maksulaitoksen toimilupa. Reklamaatiotapauksissa pyydämme ottamaan ensisijaisesti yhteyttä tuotteen toimittajaan.

Paytrail Oyj, y-tunnus: 2122839-7
Innova 2
Lutakonaukio 7
40100 Jyväskylä
www.paytrail.com 

Laskulla suoritettavan maksun maksuehto on 14 päivää toimituksesta.

Toimitus

Tilatut asiakirjat toimitetaan asiakkaalle tämän tilauksen mukaisesti postitse tai sähköpostitse.

Mikäli asiakas on valinnut toimitustavaksi noudon, Tammer-Isännöinti Oy ilmoittaa asiakkaalle puhelimitse tai sähköpostilla, kun asiakirjat ovat valmiina. Tämän jälkeen asiakirjat ovat noudettavissa Tammer-Isännöinnin toimipisteestä toimipisteen aukioloaikoina. Asiakkaan tulee varautua todistamaan henkilöllisyytensä noudon yhteydessä.

Asiakirjojen mahdolliset virheet

Asiakirjojen mahdollisten virheiden tai toimituksen viivästymisen taikka toimituksen muiden puutteiden osalta sovelletaan asunto-osakeyhtiölakia ja valtioneuvoston asetusta osakehuoneistojen pinta-alan mittaustavasta ja isännöitsijäntodistuksesta ja osakeyhtiölakia, mikäli tätä lakia sovelletaan yhtiöön, josta asiakirjat tilataan.

Peruuttamis- ja palautusoikeus

Asiakkaalla on 14 päivän peruuttamiosoikeus, joka lasketaan tilatun tavaran vastaanottamisesta. Halutessasi palauttaa tilaamasi tuotteen sinun on ilmoitettava siitä meille 14 päivän kuluessa sähköpostitse osoitteeseen toimisto@tammer-isannointi.fi. Palautusoikeus ei koske tuotteita tai palveluita, joka valmistetaan tai jota muunnellaan tilaajan vaatimusten mukaisesti tai selkeästi henkilökohtaisia tarpeita vastaavaksi. Tämänkaltaisia tuotteita ovat isännöitsijäntodistukset, lainaosuuslaskelmat ja kosteusmittaukset.

Kun lähetät käyttämättömän tuotteen takaisin meille 28 päivän sisällä siitä, kun se toimitettun sinulle, maksamme takaisin tuotteesta maksamasi summan kokonaisuudessaan. Mikäli tavaran laatu on kärsinyt sen seurauksena, että sitä on käsitelty enemmän kuin on tarpeen tuotteen kunnon ja toimivuuden tutkimiseksi, voimme vähentää arvon vähennystä vastaavan summan takaisinmaksusta. Kun palautat tuotteen, tulee sinun itse maksaa palautuksen toimituskulu. Voit halutessasi palauttaa tuotteen myös muulla toimitustavalla. Maksunpalautus tehdään tilauksessa käytetylle maksutavalle.

Tilaus- ja toimitusehtojen voimaan tulo

Nämä tilaus- ja toimitusehdot tulevat voimaan 1.1.2023. Tammer-Isännöinnillä on oikeus muuttaa tilaus ja toimitusehtoja yksipuolisesti.

Comments are closed.