Referenssit

Oli taloyhtiösi iso tai pieni, olemme valmiit vastaamaan taloyhtiösi ammattitaitoisesta hoidosta.

Asiakastaloyhtiöidemme koko vaihtelee kahdesta huoneistosta aina yli 70 huoneiston kokonaisuuksiin. Palvelukokonaisuudet vaihtelevat pelkästä kirjanpitoasiakkuudesta aina asuntojen vuokralaisasioiden hoitoon asti.

 

As Oy Valkeakosken Innalantie 8-10
Innalantie 8-10, Valkeakoski

Isännöinnissä vuodesta 2016
Kahdesta asuinrakennuksesta ja yhteensä 64 huoneistosta koostuva taloyhtiö on ollut isännöinnissämme muutaman vuoden ajan. Yhteistyössä hallituksen kanssa taloyhtiölle on laadittu strategia, jonka avulla pyritään turvaamaan asuntojen arvon säilyminen ja kohoaminen haastavassa tilanteessa.

Asunto Oy Valkeakosken Juusontie 5-7
Juusontie 5-7, Valkeakoski

Isännöinnissä vuodesta 2017
Sijoittajan ostaessa ns. suoran kiinteistön, on ensimmäisenä tehtävänä asunto-osakeyhtiön muodostaminen ja yhtiöjärjestyksen laatiminen. Hoidimme ammattitaidolla alusta alkaen yhtiön muodostaminen, laadimme yhtiöjärjestyksen, solmimme tarvittavat sopimukset sekä järjestimme perushallinnon. Vastaamme taloyhtiön isännöinnistä sekä huoneistojen vuokrauksesta ja vuokravalvonnasta.

 

Apuna perustamisesta alkaen

Isännöinti on pitkäjänteistä työtä

Asunto Oy Muotialantie 31
Muotialantie 31, Tampere

Isännöinnissä vuodesta 2003
Taloyhtiön historia on valitettava esimerkki siitä kuinka ei-ammattitaitoinen isännöinti ja kiinteistöjohtaminen voivat aiheuttaa suuret korjausvelat. Taloyhtiön tullessa hoitoomme ei talossa oltu tehty remontteja käytännössä lainkaan sitten 1970 -luvun.

Taloyhtiön hallinnossa oli vakavia puuttteita ja isännöinti aloitettiin tekemällä rästissä olleet parin vuoden kirjanpidot sekä järjestelemällä taloyhtiön ulosotossa olleet maksuveloitteet. Taloyhtiön entistä isännöitsijää vastaan nostettiin aikanaan vahingonkorvauskanne, jonka mukaisesti myös tuomittiin maksettavaksi korvaukset laiminlyönneistä.

Taloyhtiössä on isännöintiaikanamme tehty mm;
-yhtiöjärjestyksen muutos
-vesikaton uusinta
-kaukolämpöön liittyminen, lämmityslaitteiston uusinta
-julkisivun uusinta
-putkiremontti
-ikkunoiden uusinta

Jos olet kiinnostunut yhteistyöstä, ota yhteyttä tai pyydä pyydä isännöintitarjous

 

Comments are closed.