Vastineemme Ylen MOT-ohjelman esille nostamiin epäselvyyksiin

Ylen MOT-ohjelma on nostanut tärkeän aiheen esille, selvittäen isännöintialan hyvän tavan vastaisia sopimuskäytäntöjä. Tähän liittyen haluamme korostaa, että Tammer-Isännöinti Oy ei ole nyt tai aikaisemmin;
– Tehnyt puite- tai muita vastaavia sopimuksia minkään korjaus- tai huoltoyhtiön kanssa.
– Saanut tai pyytänyt taloyhtiön sopimuskumppaneilta ostohyvityksiä. Kaikki yrityksemme saama tulo on muodostunut asukastaloyhtiöiden sekä näiden osakkeenomistajien veloituksista. Veloituksemme perustuvat aina isännöintisopimukseen ja tehtäväluettelo sekä erillisveloitushinnastomme ovat julkisesti nähtävissä verkkosivuillamme.

Nämä toimintaperiaatteet ovat aina olleet meille hyvin selkeitä. Jotta isännöitsijä voi toimia riippumattomasti taloyhtiön etua ajaen, emme ole edes miettineet muita vaihtoehtoja.

Tammer-Isännöinti Oy harjoittaa ainoastaan isännöintiliiketoimintaa, eikä esimerkiksi omista osuuksia muista kiinteistöalan yrityksistä. Tämä mahdollistaa riippumattomuuden ja estää osaltaan epäselvät lähipiirihankinnat.

Olemme olleet tietoisia esille tulleista toimintatavoista ja myös meille on vuosien saatossa tarjottu vastaavia sopimuksia. Koemme käydyn keskustelun tärkeänä alan toimintatapojen kehittämiseksi.

Comments are closed.